Suomi Valitse kieli

Tervetuloa ilmoittautumaan!

HINNASTO

 

Ohjeet

Ennakkoilmoittautuminen netin kautta on avoinna 25.3.2018 klo 00.00. saakka. Tämän jälkeen otamme vastaan jälki-ilmoittautumisia netissä sekä kisaviikolla kisatoimiston aukioloaikoina Lapland Hotel Oloksella Polar Kodassa, tervetuloa käymään! Huomioithan, että hiihtoviikolla olemme ajoittain ruuhkaisia mm. sirujenjaon yhteydessä. Jälki-ilmoittautuminen avautuu viimeistään keskiviikkona 28.3.2018.

Voit ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan.

Täytä yritys/yhteisö/seura-kohtaan seurasi tai edustamasi tahon nimi. Edustamasi seuran/yhteisön nimi sekä oma nimesi näkyvät tuloslistauksessa juuri niin kuin olet kirjoittanut ilmoittautumislomakkeeseen. Jälkikäteen seuran tai edustamasi tahon nimeä ei voi muuttaa ilman käsittelymaksua, joten olethan tarkkana oikeinkirjoituksessa! Jos et kuulu seuraan tai et edusta ketään tahoa, sinun ei tarvitse täyttää kyseessä olevaa kohtaa.

Alaikäisestä osallistujasta on ilmoitettava huoltajan tiedot.

Mikäli et vielä tiedä, tarvitsetko bussikuljetuksia, valitse ei kuljetuksia-kohta. Voit myöhemmin varata ja maksaa kuljetukset tapahtuman aikana kisatoimistoon viimeistään hiihtoa edeltävänä iltana.

Emme hyväksy Smartum-seteleitä maksuvälineenä.

Yritys maksajana: täyttämällä laskunsaajan tiedot maksutositteeseen saat näkyville maksajaksi ilmoittamasi yrityksen tiedot maksuvahvistukseen. Ilmoittautuminen tulee maksaa välittömästi. Laskunsaajan tiedot täyttämällä saat maksuvahvistukseen yrityksen tiedot näkyville, jolloin tosite on pitävä yrityksen kirjanpitoon ja voit hakea yritykseltä osallistumismaksun jos olette sopineet yrityksen korvaavan osallistumismaksunne. Toinen vaihtoehto on että yrityksen edustaja täyttää osallistumislomakkeen ilmoittamillanne tiedoilla ja maksun suorittaa yrityksen valtuuttama henkilö yrityksen pankkitunnuksilla.

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ilmoittaudut Lapponia-hiihtoon ja valmistelemme ilmoittautumisen mukaiset järjestely-, huolto-, ajanotto- ja tulospalvelut. Ilmoittautuminen on vahvistettu maksun suorittamisen jälkeen. Seuraa ilmoittautumislomakkeen ohjeita maksaessasi osallistumisen.

Peruutukset: osallistumismaksu palautetaan ainoastaan mahdollisen sairastapauksen vuoksi lääkärintodistusta vastaan tapahtuman jälkeisillä viikoilla.

Muutokset: jos olet maksanut osallistumismaksusi, veloitamme muutoksista käsittelykuluja 15 € sekä mahdollisen matkojen hinnoista johtuvan erotuksen.

Maksupalvelutarjoaja: maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Verkkopankit: verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Nähdään Lapponia-hiihdossa!

KLIKKAA ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE TÄSTÄ

Lapponia-hiihto

Oloshotellintie 25

FIN-99300 Muonio

Puh. +358 400 173 796

Puh. +358 16 536 111/Lapland Hotel Olos

e-mail: info(at)lapponiahiihto.fi