Suomi Valitse kieli

Tervetuloa ilmoittautumaan!

Yleistä ilmoittautumiseen liittyen

Ilmoittautumisia ja linja-autokuljetuksia voi ostaa ennakkoon netistä ilmoittautumislomakkeemme kautta aina hiihtopäivää edeltävään iltaan asti kisatoimiston sulkemisaikaan saakka. Hiihtoviikolla voi myös ilmoittautua soittamalla kisatoimistoon tai käymällä paikan päällä kisatoimistossa Oloksella. 

Osallistumishintaan sisältyy hiihtäjälle hiihtopäivänä kevyt kisakeittoannos Lapland Hotel Oloksen Hirsi-ravintolassa maaliin saapumisen jälkeen. Myös mahdolliset keskeyttäneet ovat oikeutettuja nauttimaan kisakeittoannoksen.

Ilmoittautumisessa on maksuvelvollisuus. Netin kautta ilmoittautuessa maksu suoritetaan verkkopankkien kautta välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä. Kisatoimistossa maksuvälineenä käy ainostaan käteinen. Helpottaaksesi ja nopeuttaaksesi asiointia varaathan mukaan tasarahan. Emme hyväksy Smartum-seteleitä maksuvälineenä.

Lista ilmoittautuneista täällä.

Hinnasto

Tutustu etukäteen hintaportaisiimme ja kuljetuksiin (hinnasto). Mitä aiemmin ilmottaudut mukaan, sen edullisemmin osallistut!

Ohjeita ilmoittautumislomakkeen täyttöön

  • Voit ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää.
  • Täytä yritys/yhteisö/seura-kohtaan seurasi tai edustamasi tahon nimi. Edustamasi seuran/yhteisön nimi sekä oma nimesi näkyvät tuloslistauksessa juuri niin kuin olet kirjoittanut ilmoittautumislomakkeeseen. Jälkikäteen seuran tai edustamasi tahon nimeä ei voi muuttaa ilman käsittelymaksua, joten olethan tarkkana oikeinkirjoituksessa! Jos et kuulu seuraan tai et edusta ketään tahoa, sinun ei tarvitse täyttää kyseessä olevaa kohtaa.
  • Alaikäisestä osallistujasta on ilmoitettava huoltajan tiedot.
  • Mikäli et vielä tiedä tai ole varma, tarvitsetko bussikuljetuksia, valitse ei kuljetuksia-kohta. Voit myöhemmin varata ja maksaa kuljetukset tapahtuman aikana kisatoimistoon viimeistään hiihtoa edeltävänä iltana.
  • Yritys maksajana: täyttämällä laskunsaajan tiedot maksutositteeseen saat näkyville maksajaksi ilmoittamasi yrityksen tiedot maksuvahvistukseen. Ilmoittautuminen tulee maksaa välittömästi. Laskunsaajan tiedot täyttämällä saat maksuvahvistukseen yrityksen tiedot näkyville, jolloin tosite on pitävä yrityksen kirjanpitoon ja voit hakea yritykseltä osallistumismaksun jos olette sopineet yrityksen korvaavan osallistumismaksunne. Toinen vaihtoehto on että yrityksen edustaja täyttää osallistumislomakkeen ilmoittamillanne tiedoilla ja maksun suorittaa yrityksen valtuuttama henkilö yrityksen pankkitunnuksilla. Mikäli nämä vaihtoehdot eivät onnistu, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Peruutukset ja muutokset

Osallistumismaksut palautetaan kootusti  tapahtuman jälkeisillä viikoilla. Palautamme osallistumismaksuja ainoastaan mahdollisen sairast- tai tapaturmatapauksen vuoksi lääkärintodistuksen perusteella. Lääkärintodistuksen esittämisestä voit kysyä lisätietoja kisatoimiston henkilökunnalta tai olla meihin yhteydessä sähköpostitse. Muissa kuin sairastapauksissa voit koettaa hakea mahdollisesta matkavakuutuksestasi peruuntumisesta koituneita kuluja. Matkojen tai tietojen muutoksista veloitamme käsittelykuluja 15 € sekä mahdollisen matkojen hinnoista johtuvan erotuksen. Sairastumisen vuoksi palautettavista osallistumismaksuista veloitamme käsittelykuluja 15 €.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Verkkopankit: verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

KLIKKAA ILMOITTAUTUMAAN TÄSTÄ!

YLLÄKSELTÄ JÄRJESTETTÄVÄ KULJETUS TÄÄLTÄ!

Lapponia-hiihto

Oloshotellintie 25

FIN-99300 Muonio

Puh.

+358 40 6684878/kilpailusihteeri Tanja Pyhäjärvi

+358 40 820 8397/kilpailunjohtaja Juha Niemelä

+358 400 491 269/TD Ahti Laaksonen

+358 400 173 796/Kisatoimisto (7.-12.4.2019)

+358 16 536 111/Lapland Hotel Olos

e-mail: info(at)lapponiahiihto.fi