Suomi Valitse kieli

Tervetuloa ilmoittautumaan!

Hinnasto

Ohjeet

Ilmoittautumiset netin kautta sunnuntaihin 9.4. klo 12 saakka. Tämän jälkeen otamme vastaan ilmoittautumisia kisatoimiston aukioloaikoina Lapland Hotel Oloksella Polar Kodassa. Tule käymään tai soita puh. 040-642 8543. Huomioithan, että olemme ajoittain ruuhkaisia mm. sirujenjaon yhteydessä.

Voit ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan.

Täytä yritys/yhteisö/seura-kohtaan seurasi tai edustamasi tahon nimi. Edustamasi seuran/yhteisön nimi sekä oma nimesi näkyvät tuloslistauksessa juuri niin kuin olet kirjoittanut ilmoittautumislomakkeeseen. Jälkikäteen seuran tai edustamasi tahon nimeä ei voi muuttaa ilman käsittelymaksua, joten olethan tarkkana oikeinkirjoituksessa! Jos et kuulu seuraan tai et edusta ketään tahoa, sinun ei tarvitse täyttää kyseessä olevaa kohtaa.

Alaikäisestä osallistujasta on ilmoitettava huoltajan tiedot.

Mikäli et vielä tiedä, tarvitsetko bussikuljetuksia, valitse ei kuljetuksia-kohta. Voit myöhemmin varata ja maksaa kuljetukset tapahtuman aikana kisatoimistoon viimeistään hiihtoa edeltävänä iltana.

Emme hyväksy Smartum-seteleitä maksuvälineenä.

Yritys maksajana: täyttämällä laskunsaajan tiedot maksutositteeseen saat näkyville maksajaksi ilmoittamasi yrityksen tiedot maksuvahvistukseen.

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ilmoittaudut Lapponia-hiihtoon ja valmistelemme ilmoittautumisen mukaiset järjestely-, huolto-, ajanotto- ja tulospalvelut. Ilmoittautuminen on vahvistettu maksun suorittamisen jälkeen. Seuraa ilmoittautumislomakkeen ohjeita maksaessasi osallistumisen.

Peruutukset: osallistumismaksu palautetaan ainoastaan mahdollisen sairastapauksen vuoksi lääkärintodistusta vastaan tapahtuman jälkeisellä viikolla.

Muutokset: jos olet maksanut osallistumismaksusi, veloitamme muutoksista käsittelykuluja 15 € sekä mahdollisen matkojen hinnoista johtuvan erotuksen.

Maksupalvelutarjoaja: maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Verkkopankit: verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Nähdään Lapponia-hiihdossa!

Lapponia-hiihto

Oloshotellintie 25

FIN-99300 Muonio

Puh. +358 40 668 4878

Puh. +358 16 536 111/Lapland Hotel Olos

e-mail: info(at)lapponiahiihto.fi